Rock Steady - februari 2019 Rock Steady - februari 2019
Je ziet het goed, wij stellen ons niet langer voor als Rock Solid maar als Rock Steady. Dit doen we natuurlijk niet zomaar. Wij gebruiken sinds dit clubseizoen een nèt iets ander programma dan vorige jaren. Wat dat concreet inhoudt; meer verdieping door middel van bijvoorbeeld gesprekjes maar ook net zulke actieve activiteiten als je van ons gewend bent!

Afgelopen kerst, al even geleden inmiddels, hebben we bijvoorbeeld gezamenlijk een kerstmaaltijd bedacht, meegenomen, in elkaar gezet en natuurlijk opgegeten. Terwijl een deel van onze groep druk bezig was in de keuken, werd door een aantal anderen de crèchezaal omgetoverd tot een ware kerstfeestzaal. Een heus 3-gangendiner ontstond met voor iedereen wel iets lekkers. Het ging van broodbakjes ei tot bitterballen tot pasta en een chocoladefontein, van alles wat dus. Tussen de gangen door keken we naar een aantal filmpjes die gingen over ons thema ‘Wat betekent kerst?’. We bespraken deze samen om het thema verder te ontdekken.

En afgezien van de hoeveelheid eten is dit ook hoe we de andere clubochtenden met elkaar vieren. We maken lol samen door middel van gekke spelletjes met water, ballonnen en wat al niet. Daarnaast zoeken we de verdieping door middel van onderdelen waarin we met elkaar in gesprek gaan over uiteenlopende onderwerpen (o.a. de Heilige Geest, wonderen en vrijetijdsbesteding). Iedereen heeft zo zijn eigen gedachten en associaties over en met onderwerpen wat het tof maakt om daar samen over te praten! We vinden het wel jammer dat we regelmatig een aantal tieners missen.

Over planning gesproken, zet het vast in jullie agenda’s: op zondag 17 februari krijgen jullie de kans om bij ons te komen kijken! Ouders en belangstellenden zijn allen van harte welkom om ook eens mee te doen met ons programma, een leuke ochtend gegarandeerd😊

Als (nog niet zo) oud-clubkind is het in ieder geval leuk om weer terug te zijn!
Namens Rock Steady, Maria
terug