PKN
Gereformeerde Ontmoetingskerk Nieuw-Lekkerland
 
Opheffen van (bijna alle) corona-maatregelen   Opheffen van (bijna alle) corona-maatregelen  

Ook voor de kerk betekent dit dat we vanaf zondag 27 februari weer samen kunnen komen zonder de verplichte registratie, zonder de 1,5 meter afstand en zonder mondkapje. Ook mogen we weer allemaal zingen, de kinderen komen uit de kindernevendienst terug in de kerk en we ontvangen allemaal aan het einde van de dienst weer de zegen! We zijn enorm dankbaar voor de mogelijkheden die wij als gemeente nu sinds maart 2022 weer hebben en zien uit naar ‘de ontmoeting’ van elkaar. We blijven vooralsnog wel collecteren zoals we dit deden door de collectedozen bij de uitgang te zetten. U kunt uw bijdrage aan de collecte natuurlijk ook al voor de dienst doen. Dat scheelt in de doorstroming als we de kerk verlaten.
Om m.n. onze jonge gezinnen met kinderen te stimuleren, hebben we degenen die naar de kindernevendienst kunnen allemaal een persoonlijke uitnodiging toegestuurd. Ook de ouders van jongere kinderen zijn natuurlijk van harte welkom en wij hopen dat het zowel bij de oppas als de kindernevendienst weer als vanouds wordt. Uiteraard is ieder gemeentelid van welke leeftijd ook welkom!
Uiteraard zullen we ook rekening blijven houden met de gemeenteleden met een kwetsbare gezondheid of met hen die terughoudend zijn en zorgen we dat de kerkgang voor iedereen veilig blijft. Daarom heeft de kerkenraad besloten dat de westelijke uitbreiding van onze kerk zodanig wordt ingericht, dat daar 1,5 meter ruimte is voor hen die daarvoor kiezen. 
Volgende week zondag 6 maart (1e zondag van de maand) willen we ook weer na de dienst elkaar ontmoeten in de hal en de zaal achter de kerk met koffie en thee. Als er gemeenteleden zijn die iets lekkers willen meenemen dan stellen we dat op prijs. 

Namens de kerkenraad, Corien Damsteegt, scriba.
terug
 
 

Inloggen


Privacyverklaring website

Privacyverklaring inzien
 
 
BHV-plan Ontmoetingskerk
 
.

 
 
DagelijksWoord


 
 
.

 
 
(Online) Kerkdiensten

Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag
09.30 uur
Ds. A.A. Wisman
Zondag 29 mei
09.30 uur    
Ds. A.A. Wisman
18.30 uur
(gez. dienst in de Maranathakerk)
Ds. A.A. Wisman

 
 
Nieuwsbrief - Ontmoeting

Zondag 22 mei 2022

• Zondag 15 mei 2022

• Zondag 8 mei 2022
 
 
YouTube kanaal Ontmoetingskerk

Actuele diensten kijken
 
 
Kerkomroep

Actuele diensten luisteren.
 
 
.
'Van U is de toekomst'
 
 
Linkjes

Diverse Linkjes
 
 
Ontmoet ons op facebook


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.