PKN
Gereformeerde Ontmoetingskerk Nieuw-Lekkerland
 
Maatregelen corona en Kindernnevendienst Maatregelen corona en Kindernnevendienst

Voor de kindernevendienst gelden de richtlijnen zoals die te vinden zijn op de volgende website: https://jongprotestant.protestantsekerk.nl/nieuws/protocol-jeugdactiviteiten-in-coronatijd/ onder het kopje ‘Kindernevendienst/Jeugdclubs 4-12 jaar’.
In het kader hiervan is het de bedoeling dat de kinderen van de oudste groep zelf naar de zaal lopen (zaal 4) en de jongste kinderen worden door de leiding of door één van de zaalbeheerders naar hun zaal (zaal 2) gebracht. Zo kunnen de ouders afstand houden en blijven er niet teveel mensen in de gang staan. De vraag is aan de kinderen of zij hun jas willen ophangen aan de kapstok in de gang en niet in de hal. Er zijn dus in plaats van 3, nu 2 groepen. De eerste groep is voor kinderen van 4-8 jaar (of groep 1 t/m 4) en de tweede groep van 9-12 (of groep 5 t/m 8).
De leiding onderling houdt onderling minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. De kinderen hoeven dit onderling niet te doen. Ook hoeft de leiding geen afstand te houden tot de kinderen (zie protocol). De ramen in de zalen staan zoveel mogelijk open voor ventilatie en er staat schoonmaakmiddel en doekjes klaar om te de zaal weer schoon te maken.
Voor al deze maatregelen geldt dat ze kunnen veranderen als daar aanleiding toe is, dan communiceren wij dat naar jullie. Al met al maken we er weer gezellige kindernevendienstochtenden van én houden we goed rekening met alle maatregelen!
Als er nog vragen zijn, stel die dan vooral!
Namens de leiding van de kindernevendienst, Maria Janse
terug
 
 

Inloggen


Privacyverklaring website

Privacyverklaring inzien
 
 
ANBI gegevens

Bekijk hier de ANBI gegevens van onze kerk en diaconie
 
 
BHV-plan Ontmoetingskerk
 
.

 
 
DagelijksWoord


 
 
.

 
 
(Online) Kerkdiensten

Zondag 31 oktober 2021
09.30 uur
Ds. A.A. Wisman,
voorbereiding H.A.
18.30 uur    
Ds. A.A. Wisman

  meer
 
Nieuwsbrief - Ontmoeting

Zondag 24 oktober 2021

• Zondag 17 oktober 2021

• Zondag 10 oktober 2021
 
 
YouTube kanaal Ontmoetingskerk

Actuele diensten kijken
 
 
Kerkomroep

Actuele diensten luisteren.
 
 
.
'Van U is de toekomst'
 
 
Linkjes

Diverse Linkjes
 
 
Ontmoet ons op facebook


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.